A gombafertőzés és a grapefruitmag kivonat

A gombafertőzés igen gyakori és rendkívül kellemetlen tüneteket képes okozni. Általában a Candida albicans nevű törzs elszaporodása során alakul ki a betegség: általában a hüvelyben, a mellbimbók környékén, a lábon vagy az emésztőrendszerben jelentkezik a probléma. A gombafertőzés bőrpírt, viszketést okozhat a bőrön, ami megduzzad és fájdalmas lesz, ha nem kezelik. A grapefruitmag kivonata azonban megoldást kínál, hiszen magas rosttartalma van és antimikrobális tulajdonságokkal is bír. A grapefruitmag kivonat tehát igen hatásos a gombás fertőzések elleni küzdelemben, valamint a bakteriális és vírusos eredetű megbetegedések is kezelhetőek vele.

Funkciója

A grapefruitmag kivonat erős gombaölő tulajdonságokkal bír, állítja Cheryl Taylor szakorvos. Taylor azt ajánlja, hogy a gombás fertőzéseket leginkább a grapefruit mag kivonatának hígított változatával érdemes kezelni. Nagyon fontos, hogy mindig a mellékelt útmutató szerint használjuk, hígítatlanul tilos fogyasztani, mert felsértheti a nyálkahártyát. A Candida kezelésére napi 2×15-20 csepp javasolt fél liter vízben feloldva és elfogyasztva.

Hatásai

Taylor szerint a grapefruitmag kivonata képes a leghatékonyabban küzdeni a gombák ellen, más orvosságokkal összehasonlítva (ezüstkolloid, jód és teafaolaj). Dr. Taylor Dr. John Mainarich kutatásait idézi, amit a washingtoni Bio-Research Laboratories-ben végzett és mely azt az eredményt hozta, hogy grapefruitmag kivonat még a teafaolajnál és a jódnál, valamint az ezüstkolloidnál is erősebb gombaölő tulajdonságokkal bír. Nemcsak a Candida albicans, hanem más élesztőgomba törzsekkel is hatékonyan elbánik.

Előnyei

Dr. Leo Gallard, a New York-i Foundation for Integrated Medicine orvosa is a grapefruitmag kivonatot javasolja azoknak a betegeknek, akik gombás fertőzésektől szenvednek, mert azt állítja, hogy ez az anyag teljesen biztonságos és igen hatékony is. Gallard szerint a grapefruitmag kivonat nem okoz mellékhatásokat és nem indít be allergiás reakciót sem. Gallard 20 betegen vizsgálta meg a grapefruit mag hatását és arra jutott, hogy három napon belül 15 embernek javultak a tünetei.

Termékek gombafertőzésre

Kókuszzsír 1000ml(Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

Kókuszzsír 1000ml (Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

A kókuszzsírt, vagy más néven a kókuszolajat a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik.

Ár: 1820 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!